About Me???

My photo
when i hurt i will cry...after that i can smile back...

Tuesday, October 27, 2009

JALAN2 DI JOHOR

Ni antara gambar-gambr yg diambil utk di jadikan kenangan semase di johor. Pertamanyer nk ucapkan TQ kepada LAN sekeluarga kerana sudi terima kunjungan kitorang (salina,fai,wan,farehan) dan melayan kami dengan baik.Byk jugk tmpat yg kitorang pg..kitorg ader pg air terjun tp tk amik gmbr..masing2 sebok nk terjun tkder yg nk tgkap gmbr..ni jerla yg ader..

1. zoo JB




2. Tanjung Leman






3. Taman istana




4.Danga bay




5. Tasik P.Gudang




Tuesday, July 21, 2009

TWIN

cuber korang teka maner satu ABANG dan ADIK?? aku sendiri pon tk taw sebenarnyer.. yang aku taw namanyer MOHD HAZRIQ ZAKUAN DAN MOHD HAZRIQ ZAFUAN. yang maner satu zakuan dan zafuan pon aku tak taw.. walau pon itu adalah anak buah aku..he3. walaupon umur dorang dah nk dekat 3 tahun tp aku masih blur nk mengenal pasti dorang nih..


seronoknyer dapt air free..


emp..sedap.asik minum susu jer, sekali sekala dapt air tea bunga nih best jugk


manjer2 plak adik nih..


ader lada terselit la adik..bia abang buangkan.

Saturday, July 18, 2009

Skaters

ni lah para peluncur ice yang akan beraksi di gelanggang sunway.. hebatkah mereka??? hanyer mereka sajer yg taw..he3

dah macam james bond mamat nih

farah n ein bergaya dengan glove n kasut skate mereka..wah! bergaya betul si farah tuh

bergambar tok kali terakhir sebelum berjuang!!


bermulalah perjuangan mereka..

video

Friday, July 17, 2009

Sunway!!

Jumat-9/07/2009 - sekali lagi bebudak kelas 23/24 melancong ke Sunway, ha3..tkder tmpat lain dah nak melancong.Dah lamer plan tp asik tk jadi. Pelbagai dugaan jugak lah yg terjadi sebelum nak sampai ke sini. Ader yg kecik ati, ader yg sakit ati, ader yg terlalu "MURAH ATI" dan ader yang "berhati-hati".Pendek kate semer yg berkaitan dengan ati la..tapi akhirnyer sampai juga walaupon tanpa kehadiran naz, fai and salina. Nih gambar untuk korang yg tk pergi..

sempat bergambar walaupon yg lelain dah tunggu kat panggung wayang
Lan bersama janda ke-2
lunch kat Popeye

Tiru aksi popeye..Ader gayer ker??

Menu tok tengahhari..

Monday, June 15, 2009

TIME TO RUSHING..

Minggu nih minggu exam bagi bebudak CCSS kelas 23/24..sebab tuh takder yg update blog. Jadual agak padat. Berderet jer..selalu ader jugak selang sehari dua..nih langsung takder.Lagi pulak semer teori. Coding-coding semer nk kene ade dalam kepale, coding simple?? tak main la..semer nak coding yang boleh kasi putus urat kepale punyer...abis kalu dah putus urat kepala, subject len saper nk jawab?AAAARRRGGGHHH.. boleh ker aku hadapi nih.. CAYOK2!!!








Friday, June 12, 2009

KISSING COMPETITION..

JANGAN LEPASKAN PELUANG,HADIAH MEWAH..WWWWUUUUUU!!! Kissing competition for girl and men pls dont miss. HADIAH MENARIK MENANTI ANDA..!! PLEASE DON'T BE SHY!!


FOR THE LADIES!


FOR THE GUYS!


Sunday, June 7, 2009

Tipah Tertipu

Sebenarnya benda nih dah lamer terjadi..tp semakin lamer makin angin plak aku..nak dijadikan citer, 1 hari beberapa bulan terdahulu bertempat di pudu raya..ader sorg mamat nih tegur aku "dik ni ader promosi..free. sms 1c, 3g free. register free.." Bila dah dengar free mestilah tertarik. Saper yg tknk barang free..tanpa berfikir panjang terus jer ikut mamat tuh pg register. Die pesan kat aku 'adik nt on sim nih pastuh law operator tnyer nk on sim nih adik ckp yer ea' aku pon anggukkan jerla kepala..Tp aku tak terpanggil untuk on sim tuh..sampai 1 ketika bil sampai.Aku terkejut bila jumlah bil tuh dah cecah RM70..walhal aku tk penah on pon. Aku tepon customer service dan hamun..die ckp die akan tamatkan. Tapi bila aku balik kampung bil tu sampai lg..dah cecah Rm 219..tolak discounts & rebates tinggal RM43.. Tambah dengan bulan2 sebelum nih jadila Rm 148. Mak bapak aku bising tgok bil tuh..ingat kan aku sorang jer kene adik aku yang study kat UNISEL tuh pon kener jugk.. bila aku citer kat budak2 hostel, rupanye ramai jugk yg terkena..walhal masing2 tk penah on pon..So ati2 dengan Umobile! katekan taknak pada UMOBILE