About Me???

My photo
when i hurt i will cry...after that i can smile back...

Tuesday, July 21, 2009

TWIN

cuber korang teka maner satu ABANG dan ADIK?? aku sendiri pon tk taw sebenarnyer.. yang aku taw namanyer MOHD HAZRIQ ZAKUAN DAN MOHD HAZRIQ ZAFUAN. yang maner satu zakuan dan zafuan pon aku tak taw.. walau pon itu adalah anak buah aku..he3. walaupon umur dorang dah nk dekat 3 tahun tp aku masih blur nk mengenal pasti dorang nih..


seronoknyer dapt air free..


emp..sedap.asik minum susu jer, sekali sekala dapt air tea bunga nih best jugk


manjer2 plak adik nih..


ader lada terselit la adik..bia abang buangkan.

Saturday, July 18, 2009

Skaters

ni lah para peluncur ice yang akan beraksi di gelanggang sunway.. hebatkah mereka??? hanyer mereka sajer yg taw..he3

dah macam james bond mamat nih

farah n ein bergaya dengan glove n kasut skate mereka..wah! bergaya betul si farah tuh

bergambar tok kali terakhir sebelum berjuang!!


bermulalah perjuangan mereka..

video

Friday, July 17, 2009

Sunway!!

Jumat-9/07/2009 - sekali lagi bebudak kelas 23/24 melancong ke Sunway, ha3..tkder tmpat lain dah nak melancong.Dah lamer plan tp asik tk jadi. Pelbagai dugaan jugak lah yg terjadi sebelum nak sampai ke sini. Ader yg kecik ati, ader yg sakit ati, ader yg terlalu "MURAH ATI" dan ader yang "berhati-hati".Pendek kate semer yg berkaitan dengan ati la..tapi akhirnyer sampai juga walaupon tanpa kehadiran naz, fai and salina. Nih gambar untuk korang yg tk pergi..

sempat bergambar walaupon yg lelain dah tunggu kat panggung wayang
Lan bersama janda ke-2
lunch kat Popeye

Tiru aksi popeye..Ader gayer ker??

Menu tok tengahhari..