About Me???

My photo
when i hurt i will cry...after that i can smile back...

Saturday, July 18, 2009

Skaters

ni lah para peluncur ice yang akan beraksi di gelanggang sunway.. hebatkah mereka??? hanyer mereka sajer yg taw..he3

dah macam james bond mamat nih

farah n ein bergaya dengan glove n kasut skate mereka..wah! bergaya betul si farah tuh

bergambar tok kali terakhir sebelum berjuang!!


bermulalah perjuangan mereka..

9 comments:

Aying said...

Macho sungguh mat bond sorang tu....
lucu tgk video .... ok laa tu...

iRiSS said...

hahahahahahah...

video tu, CANOT GO!!

ieda said...

tak bek la korang nih..cepat tobat.astagfirullahalazim..3x

HELAS said...

adesss.. aku tgk ja video tuuuu.... mcm....... waaaaaa..... konfem kepala aku landing dulu laaaa ne mcm... better jgn sesekali try bnda tu.. ahaks.....

p/d apsal pendek jaaaaaa video tu.. memori card x cuckup ka??? haiyaaaa

ieda said...

helas > bukan memory card tk cukup, tp memory mater aku tk cukup tahan memandang..hu3

HELAS said...

daya ketahahn yg kurang laa.. x bleh jadi tukang rakam la nenmcm. hehe

Aslan said...

nasib baik ada kim and wan menjadi penyelamat kitorang, x delah membazir masa kitorang nak main skate puas2, tanpa sebarang gangguan dan ancaman. hehehe.....

farehan said...

aslan: wah2...ayt x menahan ek...btol3 dtg ice skate mst la nk men skate kn!!!!

MiRaCLe said...

OOOooo.... aku takleh nk cakap apa.. sbelum terkena baik tergadah.. hahaha..