About Me???

My photo
when i hurt i will cry...after that i can smile back...

Friday, April 24, 2009

Dinasour

Hari nih patotnyer aku lepak kat kuang, Dengan saper?? itu yg kiter tk taw..hahaha.Tp last minute tk jadi ader sebb yg tk dapat dielakkan. jadi aku tknk buangkan masa, aku rancang plan lain..Aku ingt nk pg jalan2 kat KLCC.. Aku siap2 la pastuh turun bawah sebab dah ader yg menanti..dari jauh aku tgok ader sorang minah and mamat ngah lepak2 kat tepi kolam..bukan main syok lagi. Dalam ati aku nih dah panas membara oh jantungku..baru nk sound, tgok2 si mak tiri (salina)..nasib aku tk bukak bunga ke empat tarian poco2,law tdk dah teruk si mak tiri tuh..aku pon ckp la yg aku nk kuar, tp tak taw nk g maner. die pon bg idea..aper kater ko pg tgok dinasour dekat midvelly?? si mamat td dah melompat2 nk pg..tok tdk menghampakan mamat nih kami pon pg ke saner..Nak taw aper yg ader kat saner??? korang tgok la serba sedikit kat bawah nih aku bwk khas tok korg ...













*Bayangkan lau mase sekarang nih binatang nih sumer masih hidup?? aper akan terjadi pada
kita??
* Nak tgok lbih byk lagi?? sila layari www.pegisendiri.com

9 comments:

HELAS said...

woe best la website tu.. makaseh ek.. ahaks,

Xda cenderahati ka dari sana.. gigi dinosour ka... telinga dinosour ka... ow satu ladi ikan duyung xda display ka sana tu .. ahaks.... mana tau kot2 adtang dari zaman dinosour jgk. ah ah ah...

reply jgn x reply

ieda said...

tkder la duyung..dugung pon takder. berat la nk wat balik dinasour tuh..law kecik leh masuk poket..pg taw jgn tk pg..rugi!!

HELAS said...

oww...x wujus lagi.... mesti wujud antara zaman manusia dan zaman sinosour.. tu la separuh ikan separuh lagi manusia... teori ntah dari mana ...Xpa laa.. nanti aku website ja... pergisendiri.com tu... ahahaha..... ada masa aku p la k....

Angel said...

Salina mk tiri? mmg ssuai n aku rase cam tau ko kuar dgn sape :p

ieda said...

hehehe..law taw diam sajer la labu..

ONE_TWO said...

Mak tiri salina??? nak tahu lebih sikit??

ieda said...

tk blh nk bgtaw lbh lanjut..nt menimbulkan fitnah.tp die kan suke membebel.trade mark die "marah btol lah"huhuhu...

Krasz bAtu said...

salam singgah

Aslan said...

Nak tau lebih lanjut, sila hubungi teeeettttttttttttttttttttt......

Mana gambar yg mesra2 tu. X de pun, hehehehehe...