About Me???

My photo
when i hurt i will cry...after that i can smile back...

Monday, April 20, 2009

happy and unhappy


Minggu nih masing2 busy update blog pasal wood camp. aku pon terpanggil nak share something. Walhal sebelum nih aku memang pemalas tahap cipan nk tulis..hahaha. Nila di katekan aura wood camp. Boleh dikatekan semua org happy pg sane. dengan aktiviti yg best walaupon ader yg smpai termuntah mkn roti wasabi.. resepi baru tuh.. aku memeng tk pernah mkn wasabi tuh dan aku takkan sentuh benda tuh, cukuplah aku tgok kawan aku yg mkn sampai TERMUNTAH, itu nasib termuntah..law TERCIRIT caner?? keroh air jeram kat ulu yam tuh..

Time mandi paling best..kat situ aku nampak semangat setiakawan atr budak2 classmate aku. masing2 take care atr satu same lain. Masa mandi aku tergelincir dan dibawa arus yg deras nasib e'ein, iris, jenice, farehan selamatkan aku..walaupon diorang tercedera, abis becalar balar badan dan kaki.Thanks a lot for you all. aku rase lebih dekat ngan korg semua. Tp ader jugak yg nakal..sengajer nk lemaskan kitorg yg lemah ni kat air yg deras..

Ermm..ap yg tk gembiranyer..FARAH & FAI tk join samer. Farah, walaupon ko tk pegi.. tp ko nk taw tk ?? kitorang asik sebot2 namer ko, lan suker sgt sebot POLIS2!! macam mase ko nk lintas jaln tuh. law ko tersedak tuh kitorang la yg sebut..hehehe..law ko pegi lagi seronok. Dapt kenekan ko..huhuhuhu..walau aper jua alasan korang, aper yang penting??!! KERJASAMA!!

12 comments:

iRiSS said...

eh..wasabi SEDAP laaaaa..terasa sampai ke hidung ngan tekak.. wuuuuuuu.... kat air tu, biar la hanyut sama2..because yg penting KERJASAMA wuuuuuu....

Aying said...

ntah..tak baik laa budak yang cuba lemaskan ko Ieda. Takpe, ko bagitau aku sapa dia, biar aku gocoh (belasah) die kaw2 punya. Biaselah, aku nie kan gangster, siap kena antar masuk camp askar lagi pasal brutal sgt. Sampai ngan komander pun aku nak belasah...."see the leg la brother", silap "see the legs la sister"....

ieda said...

iris >> oh terasa sampai ke hidung ngan tekak ea..abis aper yg sampai ke hati?? aku teka eh.. $@l3#??? hehehe

Aying >> Law aku sebut ko kener belasah truk2 taw. ala si nazhrien yg nama glamor die ayie. bulu penuh sampai ke kaki..hehehe

Aying said...

Ayie tu bukan peminat setia ko ke? Ala tak nak ngaku plak. Tapi lam banyak2 org, org tu jgak la paling lembik. Makan biskut je, apa cerite? Orang lain makan wasabi sampai kluar air mata, minum kopi pekat (ala2 kopi nujum pak blalang), makan sandwich cili padi dan last skali makan telur mentah. Ko, makan biskut je.....ek elleehhh

iRiSS said...

yg smpai ke hati KERJASAMA laaaaa... hahahah..pandai2 je ko ni ek..tul naz!org lain makan kau2, org tu makan biskut je..apa kes...

ieda said...

iris & Aying >> Eh saper yg lembik tuh mkn biskut?? oh LAN si galah panjang tu eh..die pon mkn biskut gak.siap sendawa panjang lg. huhuhuhu

Aslan said...

Kita yg makan biskut nie mencabar jugak tau x. bukan 1, tapi 6 keping kena habiskan cepat2, sampai tersangkut semuanya kat anak tekak, x boleh nak telan, kering sangat.

Lain la korang lepas makan wasabi, roti cili padi dapat minum air. Lagi2 yg mimum kopi kampung tu.kitorang makan biskut sampai tercekik x da siape pun yg bagi minum air tau.

lagi susah cabaran makan biskut daripada korang tau.

Nasib baik x de cabaran makan ayie.
Kalau x memang aying la yag menang part tu.

ieda said...

Aslan >> aku sokong ko LAN..aku tak abis mkn..aku ramas jer bg hancur kat tanah.nasib jugk takder cabaran mkn ayie tuh..law tk, tekde merase kump aku dpt no 2.. tk dapat mkn kacang cap kaki..huhuhu

Aying said...

lan, sioott je kata klau ada event makan Ayie, aku yang menang. Kalu ada, mestilah Ida yang memang. Dia kan dah mengidam nak makan ayie dari hari pertama lagi.

HELAS said...

aku bg tips laaaa makan biskut tu... ko ambik tangan kanan, tangan kiri ntu ambik jg tp ko duduk laaa jgn kasi kantoi, kalau dah lalai tukang jag u kasi terbang laa pegi sungai hehehe... belajar dari pengalaman beb.. hahahaha...

--> ieda.. best laa posting awak... hahaha truskan meberi idea2 yg bernas hahahahah

nice to meet u all, sori la ar x dapat poin korng mandi sungai(padahal x kna jemput pun ).. hahaha...

ieda said...

Aying >> siot jer ckp aku yg mengidam..bukan ko ker nk panggang?? nasib aku halang law tk dah innalilah si ayie tuh..

Helas >> maner leh join privacy. ko bkn nk join kitorg tp seseorg tuh kan...tet..tet..

HELAS said...

-->ieda
semua aku join tawww.. ahaks.... team kamu susah skit.... mungkin sbb ko ada .. tu la x dapat join ahaks.... aura Tekanan ko tinggi bila nmpak aku kali.. OOopps... tet tet....