About Me???

My photo
when i hurt i will cry...after that i can smile back...

Monday, April 20, 2009

REBEN

mase wood camp tuh semer campers diberi reben dan perlu diikat dilengan. group aku reben kuning, salina merah, lan biru.. dari warne reben2 tuh kitorang teringt 1 lagu..dan sering nyanyikan lagu tuh sampai waktu presentation salina and the group pilih lagu tuh untuk didendangkan pada kami semua..huhuhuhu..

Merah membara semangat waja
putih mu bersih budi pekerti
kuning berdaulat, payung negara
biru perpaduan kami semua

merah membara semangat waja

6 comments:

Aslan said...

kemain lagi yg dok kat tengah tu. Nak promote lebih nampak kumpulan merah. x pe, nanti aku promote kumpulan biru kat blog aku.

Walaupun kumpulan aku x dapat menang nombor 2, tapi dapat coklat, mummie, dgn kacang cap tangan ngan yin tau.

ieda said...

aslan >> hehehe kitorang tk sangka menang taw..jgn kater kacang cap tangan, cap kaki pon ader sekali..mungkin berkat aku mkn biskut tu di mulakan dengan bismillah..di sudahi dengan alhamdulillah..hehehe

Aying said...

ek elleehhh...kiteorang saja je kasi kumpulan ko menang la Ida...bukan ape. Masa treasure hunt, masa cari clue kat khemah lelaki, sebenarnya kitorang dah jumpe dah clue kumpulan ko, tapi masing2 timbus balik, lpas tu blakon kate tak jumpe lagi...Hehehehe, jgn marah eee.

Lan, bile lagi nak update blog ko?

HELAS said...

uhuk2... tau kah btapa sakitnya pinggang aku merakam kumpulan merah punya presentation.... huh... lama gila mo habis ahahahahahaha....

menang ka tidak menang sama jaa.. cuma menag dapat hadiah kalah dapat tahniah.. kata2 ARI tu.....

ieda said...

Helas >> nasib yg kalah tuh dapat TAHNIAH law dapt TAKZIAH sapa mau tgung..lu pikiaq la sendri..

Aying >> disebbkan ketidak sopanan dan kekurangan ajar la group korg kalah..busuk ati, busuk kaki..ha3

HELAS said...

Ieda
ish2 jgn cakap cam tu... kang ada yg kecik ati.... sepa mo jawab... lu pikiaq la balik.. wahahahaha

aying
terima kaseh kerana beri peluang.. aku tau team kamu hebat.... kalau malangnya.. sorng tu injured... hehe.. c wan team kami injured jg.. tp aku tgk video dia paling lincah lari sana sini.. ahahahahaha