About Me???

My photo
when i hurt i will cry...after that i can smile back...

Friday, July 17, 2009

Sunway!!

Jumat-9/07/2009 - sekali lagi bebudak kelas 23/24 melancong ke Sunway, ha3..tkder tmpat lain dah nak melancong.Dah lamer plan tp asik tk jadi. Pelbagai dugaan jugak lah yg terjadi sebelum nak sampai ke sini. Ader yg kecik ati, ader yg sakit ati, ader yg terlalu "MURAH ATI" dan ader yang "berhati-hati".Pendek kate semer yg berkaitan dengan ati la..tapi akhirnyer sampai juga walaupon tanpa kehadiran naz, fai and salina. Nih gambar untuk korang yg tk pergi..

sempat bergambar walaupon yg lelain dah tunggu kat panggung wayang
Lan bersama janda ke-2
lunch kat Popeye

Tiru aksi popeye..Ader gayer ker??

Menu tok tengahhari..

13 comments:

iRiSS said...

Ader yg kecik ati, ader yg sakit ati, ader yg terlalu "MURAH ATI" dan ader yang "berhati-hati"

tmbah lg 1, "TENSION HATI"!

Alexander said...

ni yg buat rudy kecik ati ni..
x ajk pun ..

Aying said...

Bergaya sungguh aku tgk kawan kite sorang tu.....fuhhhh

ieda said...

aying > ko tergolong dalam yg "berhati-hati".takut menambat hati seseorang yg dah lame memendam hati n perasaan..ha3

iriss > nak aku post rakaman video ice skate tk?? untuk mengubat tension hati??

alexander > np tak ikut kim n wan?? bukan tknk ajak tp takut tk sudi sbb salina tkder..he3

Aying said...

re : Ieda...

Uwekkkkkkk....geli gliman ku mendgar kata2 mu itu....uwekkkkkk

iRiSS said...

ishh3x.. xbaik taw ida. dosa! hahahah...

ieda said...

iriss > ok2..tobat. astagfirullahalazim 3x.amin

sunnysideup said...

In the second photo, why is lan wearing yellow shoes ?

ieda said...

sunnysideup >> the shoes for ice skating..he3.more easy to skating

Aying said...

yellow shoes.....hahahaha...

maybe Lan thought that he gonna swim at water theme park after skating....

Alexander said...

aiyak..
knapa ngan salina lak...
nk lepak ngan smua lah..
dh x tnya..
nak ambil hati la mcm ni!!!

Angel said...

baik ckp trus terang jer

Aslan said...

best nyer dapat jejakkan kaki kat Sunway pyramid, sekali dapat experiance main ice skating, sambil menonton wayang untuk sambungan Harry Potter. Geramnyer tengok Sunway Lagoon kat sebelah tu.....